FRI Midt-Norge

FRI Midt-Norge omfatter Trøndelag, Møre og Romsdal og Nordland. Vi har undergrupper i Trondheim, Ålesund og Innherred, og i tillegg en rekke aktivitetsgrupper. Trondheim Pride er også en del av FRI Midt-Norge. Vi jobber for å skape trygge møteplasser, hvor man kan møte likesinnede.

FRI Midt Norge

Kontaktinformasjon

• Postadresse: FRI Midt-Norge C/O Kristin Kulseth Ole Aasveds veg 4, 7049 TRONDHEIM
  • Telefon: 452 52 348
  • Org.nr. 917307016
  • Epost: midtnorge@foreningenfri.no

Fungerende leder
: Kristin Kulseth

Hva skjer i Midt-Norge?

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Midt-Norge så ta en titt på vår kalender. Den vil vi holde oppdatert med de ulike aktivitetene som finner sted i Trøndelag, Møre og Romsdal og Nordland. Oversikten finner du her!

Vi har en rekke aktivitets- og undergrupper med tilknytning til Trondheim, Ålesund og Innherred.

Undergrupper

FRI Trondheim

FRI Trondheim er en undergruppe til FRI Midt-Norge og har base i Trondheim. Vi arrangerer ulike aktiviteter for byens skeive befolkning.

FRI Ålesund

FRI Ålesund er en undergruppe til FRI Midt-Norge med base i Ålesund. Vi jobber for å skape et bedre samhold i Ålesund og omegn.

Aktivitetsgrupper

Kor Hen

Vi begynte et kor i september 2017. Vil du være med?

Jentetrening

Dette er en gruppe for treningsglade skeive jenter i Trondheim.

Hvis ingen av gruppene passer for deg, har du kanskje lyst til å starte en? Ta i så fall kontakt med oss på epost: midtnorge@foreningenfri.no

Skeiv Ungdom

Skeiv Ungdom er FRIs ungdomsorganisasjon for ungdom under 30 år. I Midt-Norge har Skeiv Ungdom lokallag i Trøndelag og Møre og Romsdal.