FRI Bar: 90-talls Pride!

Meld deg på festen her!

FRI Telemark

FRI Bar er endelig tilbake, og hva er vel bedre enn en skikkelig 90-tallsfest for å sparke ting i gang igjen?! Det blir glowsticks, crop tops og Backstreet Boys, Spice Girls og Macarena hele kvelden! Hadde du skikkelig crush på Jared Leto i Angela? Eller synes du Scully i X-Files var ei bra dame? Kanskje du skulle ønske du var like kick-ass som Buffy? Eller var du hekta på The Ricky Lake Show? 90-tallet er tilbake! I alle fall for denne kvelden på Sort og Blå! Vi avslutter selvsagt med noen power balleder, i ordentlig klubbhusdisco-stil. Husk tyggis om du skal kline!

Kvelden blir også oppvarming til Pridemarsjen til Gaustatoppen 23. september, og det vil være mulig å kjøpe årets t-skjorte til 100 kr ved inngangen.

CC: 100 kr / FRI Telemark-medlem: 50 krBetal med cash, kort eller Vipps i døra. Aldersgrense 18 år.

Kontaktinformasjon: