Regnbuetreff for seniorer (dagtid)

Illustrasjon

Seniornettverket i FRI Oslo og Akershus (FRI OA - tidligere LLH og DNF-48) har sammen med Oslo Bymisjon høsten 2016 gleden av å invitere til Norges første dagtilbud for senior LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) ved et seniorsenter.

Det er klart for Regnbuetreff på Kampen Omsorg+ to ganger i måneden fram til desember (da det kun arrangeres 8. desember).

Kampen Omsorg+ er et seniorsenter med kafé, bibliotek, datarom (med månedlige datakurs) og muligheter til å benytte seg av treningsrom, fotpleie, frisør og senterets andre tilbud.

Kjernetiden for regnbuetreffene vil være fra klokken 12:00 - 14:00, men å spise middag i kafeen eller å la kaffeslaberaset trekke ut i tid er bare hyggelig. Personalet på Kampen Omsorg + ønsker oss hjertelig velkommen.

Foruten å være et sosialt og trygt møtested, håper vi å kunne tilby programposter av spesiell interesse for vår målgruppe ved hvert treff.

Sted: Kampen Omsorg + (buss nr 60 stopper rett utenfor sentret)
Adresse: Brinken 35, Oslo
Datoer høsten 2016:
Torsdag 15. september 2016 (oppstart og offisiell åpning)
Torsdag 6. og 20. oktober
Torsdag 3. og 17. november
Torsdag 8. desember.
Klokkeslett: 12:00 -14:00
(kjernetid - bli gjerne værende lenger)

Personalet på Kampen Omsorg + ønsker oss hjertelig velkommen

NB! Hjelp oss med å komme i kontakt med alle som kan tenkes vil ha behov eller glede av å møte andre skeive seniorer.

Vi håper å se så mange som mulig på Kampen denne høsten - hjertelig velkommen!

Ring FRI OA-kontoret på 22606860 om du har spørsmål.

Per år 200,-

Som medlem får du medlemsblad, rabatter på arrangementer og fester og ikke minst: Du låner oss din stemme så vi kan kjempe de skeives sak i Norge og utlandet.