FRI Agder

FRI Agder er et fylkeslag av Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Vi arrangerer medlemsmøter og forsøker å skape møteplasser for lhbt-personer her i sør. I tillegg fronter vi den homo-politiske kampen på Sørlandet, og driver informasjonsvirksomhet.

FRI Agder

Kontaktinformasjon

  • Besøksadresse: Samsen Kulturhus, Vesterveien 2, 4613 Kristiansand
  • Postadresse: Postboks 660, 4666 KRISTIANSAND S
  • Org.nr. 995379481
  • Epost: agder@foreningenfri.no

Leder: Kristin Evina Øhrn Fredwall

Hva skjer i FRI Agder?

Bla gjennom kalenderen vår.

Skeive Sørlandsdager logo
Sørlandets største skeive festival!
Skeive Sørlandsdager er Sørlandets største pride-festival, og er en hyllest og feiring av mangfoldet iblant oss, så vel som enfaglig og sosial møteplass, åpen for alle medlemmer, støttespillere og venner av LHBTI+-befolkningen på Sørlandet. Festivalen arrangeres i regi av FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold – avdeling Agder (FRI Agder), i samarbeid med miljøer som arbeider for LHBTI+-personers rettigheter og muligheter. Festivalen driftes på ideelle formål og er tuftet på frivillighet.

Paraden, med sine 10 000 deltagere, er festivalens mest synlige og fargesprakende arrangement, men festivalen arrangerer også en rekke ulike arrangementer som store sosiale arrangementer, faglige konferanser, gudstjeneste, politiske debatter og barne- og ungdomsarrangementer.
Målet med Skeive Sørlandsdager er å minimere terskelen for å være seg selv, og sikre mangfold og inkludering av LHBTI+-personer på Sørlandet. Det er ingen skjult historie at Sørlandet historisk sett ikke har vært et godt sted for skeive å være. Det viser både forskning og statistikker. Skeive Sørlandsdager skal bidra til økt forståelse for ulike mennesketyper, samtidig som LHBTI+-problematikk skal settes på dagsorden i tradisjonelle og utradisjonelle foraer.

Les mer her
logo til arendal på skeiva
Arendal på skeiva
Arendal på skeiva er en del av FRI-Agder. Festivalen arrangeres og driftes av frivillige ildsjeler med tilknytning til byen. Festivalen jobber mot en fremtid uten diskriminering, hvor alle mennesker har like rettigheter under den norske lov. Vi gjør dette ved å arrangere LHBTI arrangementer som inspirerer, skaper minner og feirer vårt mangfoldige samfunn. Vi inviterer alle, skeive som streite, venner, familie og støttespillere.
Stå opp for kjærligheten. Stå opp for menneskerettigheter og frihet til alle!
Les mer her

Aktivitetsgrupper

Skeiv idrett

Skeiv idrett

Hver mandag møtes en glad gjeng til trening på Odderøya hallen. Dette tilbyr vi gratis til våre medlemmer – bare å bli med om du har lyst! Les mer på vår facebookside

FriTid

FriTid

Lavterskel aktivitetsgruppe som fokuserer på sosiale fritidsaktiviteter, slik som gåtur, bowling, mini-golf, kajakk, foto, foredrag osv.
Følg oss gjerne på Facebook; https://www.facebook.com/FRItidAgder 

Pust Ut

Pust Ut Agder

Pust Ut – Agder er samarbeid mellom FRI, pårørende og frivillige fagpersoner. Sammen tilbyr vi et lavterskel treffsted for skeive mennesker med utviklingshemming. Vår samtale/aktivitetsgruppe bruker å finne sted en gang i måneden midt i Kristiansand sentrum. 

Pust Ut – Agder-arrangementene er trygge, frie og sosiale samlinger hvor personer med utviklingshemning kan treffe andre som kanskje kjenner seg igjen i og har skeive tanker, følelser og behov. Du er hjertelig velkommen til nye treff enten du har deltatt før, eller er helt ny. Treffene ledes av fagpersoner i sosialt arbeid og seksuell helse.

 

Kommende treff annonseres på vår Facebookside: https://www.facebook.com/pustutagder/?ref=page_internal

 Kontakt gjerne Stella på epost for mer informasjonpustutagder@gmail.com 

Skeiv Ungdom

Skeiv ungdom har egne lag i gamle Aust Agder og Vest Agder