Styret i FRI Innlandet

null

Leder

Åse Marie Kristiansen
Mobil: 93695655

Kort om Åse

Åse Marie Kristiansen, født 1986

Jeg kjente tidlig, allerede i barndommen, at jeg var litt annerledes… Jeg visste bare ikke hva dette annerledes var for noe. Det var ikke lett på den tiden, på det stedet, å utforske hverken seksualitet eller å finne noen å snakke med. Først som 16-åring tok jeg motet til meg og begynte å samle informasjon, kjenne litt på følelsene, og begynte så smått og finne meg selv. I dag er jeg trygg på meg selv, stolt av meg selv, og har ingen problem med å si «Jeg er lesbisk».

Bakgrunn: 

Jeg er født og oppvokst i Vinje i Telemark. Som 16-åring flyttet jeg til Skien i forbindelse med kokkeutdannelse, og bodde der frem til jeg var 26 år. Senere har jeg havnet i Oppland og funnet meg en aldeles så trivelig dame fra Toten. Jeg bor i dag sammen med min kommende kone Stine og hennes 3 barn, som jeg er så heldig å få være bonusmamma til.

Jeg er utdannet kokk og har i tillegg en Bachelorgrad i Teknologidesign og Ledelse fra NTNU. Jeg er opptatt av innovasjon, bærekraftig utvikling, og organisasjonspsykologi.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • 2007-2008: Styremedlem i LLH Telemark
 • 2008-2009: Sekretær og styremedlem i LLH Telemark
 • 2009-2011: Sekretær og arrangementsansvarlig i LLH Telemark
 • 2018-pågående: Leder i FRI Innlandet
null

Nestleder

Hildegunn Hodne
Mobil: 97083704

Kort om Hildegunn

Hildegunn Hodne, født 1975

Jeg har alltid vært lesbisk, men måtte bli 23 år før jeg var tøff nok til å innrømme det for meg selv. De siste 20 årene har jeg vært stolt og åpen om min identitet i alle sammenhenger, både på jobb og privat. Jeg er i dag gift med en kvinne fra Australia.

Bakgrunn:

Jeg kommer fra Sandnes, men liker å flakke rundt og har bodd bl.a. i Texas, Minnesota, Århus, Bergen, Oslo, Tromsø og Stavanger, før klimaet på vestlandet fikk meg og min fru til å flytte til Landåsbygda i Søndre Land kommune i 2015. Jeg trives med å være på tur og er stadig på farten både i inn- og utland.

Etter for mange år som IT konsulent i oljebransjen, satser jeg nå som freelance illustratør, med sporadiske oppdrag innen IT på si. Jeg liker å vie en stor del av tiden min til frivillig arbeid og innehar styreverv både i FRI Innlandet og i Alma-M, som jobber for utdanning av jenter i Kambodsja.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • Aktiv i Raballder Volleyball, LLH Oslo og Akershus, på slutten av 90-tallet.
 • Aktiv i skeiv volleyball i LLH Rogaland i flere år.
 • Startet opp og driftet Lesber på tur i 3 år under LLH Rogaland.
 • Delaktig i å dra igang og drifte skeiv kunstgruppe en kort periode under LLH Rogaland.
 • Kafévert for skeiv kafé i LLH Rogaland sine lokaler.
 • 2017-2018: Styremedlem i FRI Innlandet
 • 2018-pågående: Nestleder i FRI Innlandet
Stine Pettersbakken_Foto Line Bjerkengen

Styremedlem, regnskap- og medlemsansvarlig

Stine Pettersbakken
Mobil: 47270733

Kort om Stine

Stine Pettersbakken, født 1982

Jeg har ingen tidligere erfaringer med organisasjonsarbeid i FRI, så jeg er stolt over å få lov til å være en del av FRI Innlandet. Jeg gleder meg til å kunne være med å gjøre en forskjell.

Bakgrunn:

I oppveksten bodde jeg i sørenden på Einafjorden, fram til jeg ble 18 år, og jeg har holdt meg til Toten siden da. Mitt siste flyttelass endte nært ved bygda jeg var oppvokst i, og det ble på et småbruk på Bøverbru. Der jeg har vært bosatt de siste 16 årene.

Jeg har de siste tre årene vært samboer og forlovet med Åse Marie. Tidligere har jeg vært i et heterofilt ekteskap i 12 år, og har tre barn fra tidligere ekteskap. Min fremtidige kone og jeg bor sammen med barna på småbruket på Bøverbru.

Jeg er utdannet sykepleier, og etter noen år som yrkesaktiv har jeg blitt uføretrygdet. Det siste året har jeg vært fungerende arbeidsleder for en borgerstyrt personlig assistentordning.

Det meste av fritiden min bruker jeg på å være mamma. Har jeg tid til overs liker jeg aller helst å bruke den inne i hobbyverkstedet mitt. Jeg maler malerier og lager ting og liker å være kreativ. Ellers driver jeg eget hundeoppdrett.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • 2018-pågående: Styremedlem, regnskap- og medlemsansvarlig i FRI Innlandet
Morten Lokøy Wold

Styremedlem og revisor

Morten Lokøy Wold
Mobil: 46658357

Kort om Morten

Morten Johannes Gabriel Lokøy Wold, født 1983

Jeg er en organisasjonsjomfru og har tidligere ikke deltatt i arbeidet til FRI. Bakgrunnen for at jeg meldte min interesse for å være med i styret i FRI Innlandet, er mitt ønske om å jobbe for et helsetilbud i Innlandet for personer som bryter med normer for kjønn og seksualitet. Jeg ønsker at det skal bli lettere for denne gruppen å teste seg uten å møte fordommer og at det skal være lett å be om hjelp når man sitter med vanskelige tanker.

Bakgrunn:

Jeg er en homofil mann i min beste alder som flyttet hit til Innlandet for fire år siden. Jeg studerer sykepleie på deltid ved NTNU, ved siden av jobb i Gjøvik kommune.

Jeg bor sammen med min livlige hund, Luna, og bruker fritiden min på turer i skog og mark, være sammen med venner og familie.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

2018-pågående: Styremedlem og revisor i FRI Innlandet

Undergrupper

Kjell-Gunnar Nilsen Pridegeneral

Pridegeneral, Innlandet Pride

Kjell-Gunnar Nilsen
Mobil: 90951603

Kort om Kjell-Gunnar

Kjell-Gunnar Nilsen, født 1972

Jeg fant ut at jeg er homofil da jeg var 25 år, i 1997. Det tok meg 3 år å komme ut av skapet etter det, og jeg kom ut i 2000. I 2006 traff jeg min nåværende kjæreste og samboer. Jeg er stolt over å være skeiv og homofil.

Bakgrunn:

Jeg er 46 år og kommer fra Haugesund, men har bodd i OL-byen Lillehammer siden 2012. Jobber både i Norstat Lillehammer og er skuespiller/statist. Jeg var initiativtaker for Vinterpride Lillehammer og er Pridegeneral for Pride Innlandet. Har ellers lang erfaring fra radiobransjen som programleder, reporter og musikkansvarlig. Har også vært festivalsjef for Ukjentfestivalen 2006- 2010. Jeg liker godt og reise, være med familien og venner.

Deltakelse og arbeid i FRI:

 • 1997: Litt aktiv i LLH Haugaland, en undergruppe til LLH Rogaland.
 • 1997-1999: Med på aktiviteter i Bergen i regi av LLH Bergen og Hordaland
 • 2000-2003: Med på aktiviteter i Stavanger i regi av LLH Rogaland
 • 2003-2005: Med på aktiviteter i Bergen i regi av LLH Bergen og Hordaland
 • 2018-pågående: Pridegeneral i Pride Innlandet
null

Leder, Late Bloomers Innlandet

Jorun Astri Hagelund
Mobil: 41219496

Kort om Jorun

Jorun Astri Hagelund, født 1952

Jeg er en «Late Bloomer Lady». Etter en lang prosess inne i meg selv tok jeg det store skrittet inn i min lesbiske identitet i 2007. Før dette hadde jeg levd i et heterofilt ekteskap i 25 år. Jeg har to voksne sønner og to barnebarn. Jeg er i dag gift med en kvinne.

Bakgrunn:

Jeg er født og oppvokst i Oslo. Som tjueåring flyttet jeg ut av hovedstaden og har siden bodde flere steder i Norge og noen år i Zambia, Øst Afrika. I 2011 flyttet jeg fra Oslo til Saksumdal i Lillehammer kommune.

Jeg er utdannet sykepleier, yrkespedagog og har en lederutdannelse. Jeg har hatt mitt yrkesliv knyttet til helsesektoren og til videregående opplæring. Jeg har også jobbet som prosjektleder innenfor etablering av selvhjelpsarbeid/grupper. I dag er jeg uføretrygdet og blir pensjonist i 2019.

På fritida trives jeg best ute. Enten i urtehagen, som birøkter eller hobbygartner. Har ofte et utviklingsprosjekt på gang i heimen eller i hagen! Er jeg ikke der, er jeg i fjellet eller på tur i skog og mark.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • Tre år i styret i LLH Innlandet.
 • En periode som direktevalgt til Landsstyret. Jobbet da med skoleringsutvalget.
 • Har vært knyttet til Late Bloomer Ladies nettverket i Oslo og Akershus og satt i styret der noen år.
 • Har vært «telefonkontakt» for Late Bloomer Ladies i Oslo/ Akershus i flere år
 • 2017-pågående: Leder for Late Bloomers Innlandet. Startet opp høsten 2017. Nettverket er både for kvinner og menn.
null

Representant, Late Bloomers Innlandet

Anne Lise Trabandt
Mobil: 48068434

Kort om Anne Lise

Anne Lise Trabandt, født 1962

Etter mange år som heterofil, en del forandringer i livet og en lang selvutviklingsprosess, kom jeg i kontakt med andre skjulte sider hos meg selv. I 2011 våget jeg å bevege meg inn i den skeive verden, og ble kjent med Late Bloomer Ladies.

Bakgrunn:

Jeg er født på Lillehammer, og hadde de første barneårene der, mens ungdomsårene ble i Øyer. Derfra begynte jeg min vandring ut i verden, med flere år med jobb og studier rundt i Norge. Så ble det fem år i Danmark – der jeg utdannet meg til førskolelærer/pedagogisk leder. I 1993 kom jeg tilbake til Lillehammer. Jeg etablerte meg, var gift en del år, og fikk tre barn som i dag er voksne. Er fortsatt bosatt på Lillehammer. Jeg tok etterhvert en fireårig utdannelse innen livsveiledning (coach), indre ledelse og massasje. Men foruten dette har livets skole gitt meg de mest verdifulle erfaringene.

På fritiden er jeg glad i å gå i naturen og tilbringe tid utendørs, bruker gjerne naturen i forskjellige former i hverdagen, for eksempel til terapi og meditasjon. Foruten dette er ski, sykling og lange turer aktiviteter jeg trives godt med. Jeg brenner også for miljøvern og bærekraftig bruk av den flotte naturen vi har.

I dag er jeg i en prosess med gradvis å bygge opp egen praksis relatert til livsveiledning og massasje. Jeg jobber også frivillig med selvmordsforebyggende arbeide på krisetelefon. Nå som det er startet opp en Late Bloomers gruppe i Innlandet ønsker jeg å være med å bygge opp dette, og bidra i arbeidet rundt gruppa.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • 2017-pågående: Aktiv i Late Bloomers Innlandet, med i styret fra 2018.
Ledere FRI Innlandet Turgruppe

Ledere, FRI Innlandet Turgruppe

Anne Lise Trabandt
Mobil: 48068434

Toril Høie
Mobil: 95898531

Kort om Toril

Toril Høie

Jeg er ei turglad dame i 50-åra. Jeg trives aller best på tur med andre damer. Erfaringen min har jeg fått gjennom speiderbevegelsen. Jeg har vært speider siden 1968, og er fortsatt aktiv. Gjennom dette arbeidet har jeg opparbeidet meg erfaring med å være på tur hele året. Dagsturer eller overnattingsturer er like interessante.
Morten Lokøy Wold

Leder, Skeive Studenter Innlandet

Morten Lokøy Wold
Mobil: 46658357

Kort om Morten

Morten Johannes Gabriel Lokøy Wold, født 1983

Jeg er en organisasjonsjomfru og har tidligere ikke deltatt i arbeidet til FRI. Bakgrunnen for at jeg meldte min interesse for å være med i styret i FRI Innlandet, er mitt ønske om å jobbe for et helsetilbud i Innlandet for personer som bryter med normer for kjønn og seksualitet. Jeg ønsker at det skal bli lettere for denne gruppen å teste seg uten å møte fordommer og at det skal være lett å be om hjelp når man sitter med vanskelige tanker.

Bakgrunn:

Jeg er en homofil mann i min beste alder som flyttet hit til Innlandet for fire år siden. Jeg studerer sykepleie på deltid ved NTNU, ved siden av jobb i Gjøvik kommune.

Jeg bor sammen med min livlige hund, Luna, og bruker fritiden min på turer i skog og mark, være sammen med venner og familie.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

2018-pågående: Styremedlem og revisor i FRI Innlandet

Mari Ingberg

Leder, Regnbuefamilier Innlandet

Mari Ingberg
Mobil: 97104638

Kort om Mari

Mari Ingberg, født 1982

Jeg har vært medlem i FRI siden starten av 2017, og gleder meg over å få være med og utvikle organisasjonen videre.

Bakgrunn:

Jeg er født og oppvokst i Brumunddal. I 2001 dro jeg til storbyen for å studere og kanskje få med meg en bit av homomiljøet på kjøpet. Jeg ble i Oslo noen år før jeg dro nordover og flyttet sammen med en dame i Trondheim og fikk meg jobb der. Vi flyttet for et par år siden tilbake til Brumunddal, og vi har ett barn sammen som vi fikk med hjelp fra en klinikk i Trondheim.

Jeg jobber til daglig som IT-konsulent/ systemutvikler hos en bedrift på Ottestad, og har Bachelor IT i tillegg til utdanning innenfor design & mediekommunikasjon og visuell kunst. Jeg har jobbet mye med utvikling av fagsystemer innenfor ulike bransjer, og jeg liker å sette meg inn i nye ting og bli kjent med nye folk.

På fritida er jeg sammen med familie og venner, drar gjerne og ser en god film, prøver å finne en topp i Ringsaker, leser Zelda i oldemors gyngestol eller ser en episode av Hei Kembo.

Deltakelse og arbeid i LLH/FRI:

 • 2018: Styremedlem og IT-ansvarlig i FRI Innlandet
Skeiv Aften Hamar

Leder, Skeiv Aften Hamar

Petter Høistad
Mobil: TBA

Samarbeidspartnere med fast sete i styret

Therese Lindahl_foto Line Bjerkengen

Representant, Skeiv Ungdom Oppland

Therese Lindahl
Mobil: TBA